24.02.2017
tarihinde İl Müdürlüğümüz Gıda ve Yem Şube Müdürlüğü tarafından Modernizasyon
Planı Kapsamında Gıda Sicil Kayıtlı Mandıralara Kayıt-Onay Yönetmeliği ve HACCP
Kapsamında Eğitim Toplantısı yapılmıştır. Toplantı İl Müdürü Vekili Dr.Turgay
ŞİŞMAN, Gıda ve Yem Şube Müdür Vekili Ethem YAVUZ , Ziraat Mühendisleri Eray
SAĞLAM, Seçil BÖLÜKBAŞ, Veteriner Hekimler Onur Osman SALMAN , Dilek DURAN ve
Gıda Mühendisi Alime GÜNGÖR’ün katılımlarıyla gerçekleştirildi.
Yapılan eğitim
toplantısında Modernizasyon Planı Kapsamında Gıda Sicil Kayıtlı Mandıralara
Kayıt-Onay Yönetmeliği , HACCP ve Gıda
Hijyen Yönetmeliği hakkında süt ürünleri işletmecilerimiz detaylı bir şekilde
bilgilendirilmiştir. Soru-cevap şeklinde geçen toplantıda mandıralarımızın
gelişmesi yönünde İl Müdürlüğümüz kanun ve yönetmelikler çerçevesinde gerekli
desteği sağlamaktadır.